dimarts, 5 d’agost de 2008

Arròs de calamars de llauna

És una recepta del programa "Vacances pagades" de TV3

Ingredients
1 gra d'all 0'04 €
25 g de ceba 0'05 € 
25 g de pebrot verd 0'1 €
25 g de sofregit 0'2 €
1/2 llauna de calamars amb tinta 0'5 €
75 g d'arròs 0'2 €
25 ml de vi blanc 0'1 €
250 ml de brou 0'2 €
Sal 0'01 €
Oli d'oliva 0'05 €
Total 1'45 €
Preparació
1. Sofregiu els alls amb un raig d'oli.
2. Tot seguit, incorporeu-hi la ceba i, uns quants segons més tard, el pebrot verd. Remene-ho.
3. Afegiu-hi el sofregit i els calamars de llauna. Deixeu-ho coure 30 segons, tireu-hi l'arròs i el vi blanc i deixeu-ho reduir.
4. Tireu-hi el brou bullent, saleu-ho i deixeu-ho coure 16 minuts.
5. Finalment, poseu-hi julivert picat pel damunt.