Pàgines

diumenge, 31 de març del 2013

Truita de bacallà amb patates

Cal dir que la fotografia no ha quedat gaire bé, però la truita va sortir boníssima. Així és que m'he decidit a escriure´n la recepta per recordar-la.
Ingredients:
        patates
        bacallà esqueixat i dessalat
        ceba
        ous
        oli
Preparació:
Pelar les patates, tallar-les a trossets petits i fregir a la paella amb oli abundant i foc mig.
Quan les patates comencin a estan tovetes, afegir la ceba tallada a trossets petits.
Quan la ceba comenci a estar cuita sense passar a rossa, afegir el bacallà escorregut i esmicolat.
Remenar i deixar coure una estoneta.
Retirar del foc i colar per escórrer l'oli sobrant.
Batre els ous i afegir les patates, la ceba i el bacallà, barrejant bé.
Afegir una mica de sal, al gust.
Posar de nou a la paella una mica d'oli i abocar-hi la barreja.
Coure a foc lent i al cap d'una estona donar la volta.

Per a mi, el punt ideal és quan queda poc feta per dins i torradeta per fora.

       

1 comentari:

Pollet ha dit...

Moltes Felicitats, t'he nominat pel premi Best Blog!!!!
http://hortpollet.blogspot.com.es/