dijous, 3 de gener de 2013

"Farfalle" amb gírgoles

La millor cuina de mercat és la que fas just quan acabes de buidar el cistell de la compra al mercat.
És el cas d'aquest plat. Estava boníssim ! Cal dir que les gírgoles eren estupendes.

L'elaboració és molt senzilla. Mentre es bull la pasta es netegen i tallen finetes les gírgoles per passar-les per la paella per que quedin cuites i a l'últim moment. amb el foc més alt, que quedin amb un toc cruixent. En les últimes remenades afegir una cullerada d'all i julivert picat. Finalment afegir la pasta, un cop colada, i un bon grapat de formatge ratllat per sobre. Aquest plat és bo menjar-lo calent.

Sempre procuro tenir a la nevera un potet amb picada d'all i julivert coberta amb oli d'oliva verge. Preparada d'aquesta manera es guarda força temps i és molt pràctic de fer servir en qualsevol moment.
Es pot preparat en quantitat i anar-la utilitzant a mida que es necessiti. Cal tenir la previsió que l'all i julivert sempre quedin coberts d'oli, que és el que fa d'aillant-conservador.


2 comentaris:

silvia ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
silvia ha dit...

Hola Anna! quin retrobament tan agradable, bones idees que, fins i tot aquests dies que no hem parat de menjar, fan venir gana!