dimarts, 6 de gener de 2009

Galets i altres ingredients de Nadal

Per Nadal vam congelar part del caldo que vam fer amb galets. Aquest vespre, amb el fred que fa al carrer i les perspectives de possible neu (?) ve molt de gust un plat calentó.
Llàstima que el rostit amb prunes i pinyons ja són part dels records d'aquestes festes. 
Com aquestes imatges d'una botiga de Vic que els vigatans n'anomenen Can Vilanova



3 comentaris:

silvia ha dit...

Sorpresa feia dies que no entreva al blog i m'he trobat amb un munt de boniiiisssimes suggerencies. Ara que ho dius jo també tinc el caldo de nadal de la mare a la nevera, comprare´galets i a veure si fem passar el fred!

Gemma ha dit...

Hola Anna,
moltes gràcies pel comentari que has deixat al meu blog, aquests comentaris s'agraeixen molt i animen a seguir escrivint...
Pots estar segura que a partir d'ara passaré sovint pel teu, de moment ja veig que has estat per Vic, una ciutat que em té el cor robat...
Ens seguim escrivint!

surfzone ha dit...

La veritat és que els vigatans ho coneixem per un altre nom, a Can Vilanova (que no diré pas jo aquí).
Efectivament, és una botiga de les que ja no se'n troben... ara mateix n'estic fent un apunt pel bloc.