dijous, 20 de novembre de 2008

El caqui o "palosanto"



mmmm, que bó!
a mi m'agraden els caquis "de tota la vida", no aquests "híbrids" que ara hi al mercat. Ho tenen tot textura, color, gust, ... unes postres fàcils! 

1 comentari:

Dolça ha dit...

Hola Anna, t'acabo de descobrir a partir d'un comentari que li has fet al Manel deCuinar és generós i he vingut a xafardejar el teu blog. M'agrades i compartim coses, per començar les dues som docents, després les dues passem dels 45 i no arribem als 50 i a més les dues hem començat tímidament i amb una mmica de "recança" en això dels blogs; però t'he de dir que sense por, llença't i veuras que al final sóm com una gran família. N'hi ha uns quants que es troben d tant en tant i es coneixen físicament, però la resta sóm coneguts virtuals però som com una gran família.
Espero anar-te veient per aquests "blogs de Déu".
Si vols coneixer el meu:
http:nototsonpostres.blogspot.com

PTNTS
Dolça