Cal dir que la fotografia no ha quedat gaire bé, però la truita va sortir boníssima. Així és que m'he decidit a escriure´n la recepta per recordar-la.
Ingredients:
patates
bacallà esqueixat i dessalat
ceba
ous
oli
Preparació:
Pelar les patates, tallar-les a trossets petits i fregir a la paella amb oli abundant i foc mig.
Quan les patates comencin a estan tovetes, afegir la ceba tallada a trossets petits.
Quan la ceba comenci a estar cuita sense passar a rossa, afegir el bacallà escorregut i esmicolat.
Remenar i deixar coure una estoneta.
Retirar del foc i colar per escórrer l'oli sobrant.
Batre els ous i afegir les patates, la ceba i el bacallà, barrejant bé.
Afegir una mica de sal, al gust.
Posar de nou a la paella una mica d'oli i abocar-hi la barreja.
Coure a foc lent i al cap d'una estona donar la volta.
Per a mi, el punt ideal és quan queda poc feta per dins i torradeta per fora.
1 comentari:
Moltes Felicitats, t'he nominat pel premi Best Blog!!!!
http://hortpollet.blogspot.com.es/
Publica un comentari a l'entrada