Avui hem tornat a casa el Joan i la Victòria per fer calçotada.
Només arribar ja trobem a la cuina unes temptacions que ens esperen prepardes per l'hora de l'aperitiu.
La Victòria ens explica que les va preparar la nit abans, les va deixar a la nevera i a quest matí les ha enfornat. Les ha fet amb pasta de full i amb diferents formes i ingredients. Ens explica com fer-les:
- disc "bikini" : col.locar sobre una tira de pasta de full una mica de mantega, pernil dolç i formatge. Cargolar i desar al congelador una estona. Quan les volguem enfornar, tallar a rodanxetes. Podem posar-hi per sobre un polsim de sesàm i ... al forn una estoneta.
- disc sobrassada : col.locar sobre una tira de pasta sobrassada i formatge. Cargolar i desar al congelador una estona. Quan les volguem enfornar, tallar a rodanxetes. Podem posar-hi per sobre un polsim de llavors de rosella i .... al forn una estoneta.
- disc de frankfurt : col.locar sobre una tira de pasta de full una làmina de formatge i una salsitxa de frankfurt. Cargolar i desar al congelador una estona. Quan les volguem enfornar, tallar a rodanxetes. Podem posar-hi per sobre un polsim de sesàm i ... al forn una estoneta.
- tiretes d'olives : tallar trossets rectangulars de pasta de full i a sobre posar trossets d'oliva i formatge ratllat. Coure al forn una estoneta.
. quadradets d'ametlla: tallar quadradets de pasta de full, pintar amb ou i posar a sobre trossets d'ametlla
. quadradets "especials": tallar quadradets de pasta. Posar a sobre d'un quadradet una mica de formatge gorgonzola, tapar amb un altre quadradet de pasta i col.locar a sobre tossets d'orellana i trossets d'ametlla
. mini pizzetes : amb un talla-pastes retallar cercles de pasta de full, posar-hi salsa de tomàquet, trossets de pernil o tunyina i formatge ratllat per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada