La millor cuina de mercat és la que fas just quan acabes de buidar el cistell de la compra al mercat.
És el cas d'aquest plat. Estava boníssim ! Cal dir que les gírgoles eren estupendes.
L'elaboració és molt senzilla. Mentre es bull la pasta es netegen i tallen finetes les gírgoles per passar-les per la paella per que quedin cuites i a l'últim moment. amb el foc més alt, que quedin amb un toc cruixent. En les últimes remenades afegir una cullerada d'all i julivert picat. Finalment afegir la pasta, un cop colada, i un bon grapat de formatge ratllat per sobre. Aquest plat és bo menjar-lo calent.
Sempre procuro tenir a la nevera un potet amb picada d'all i julivert coberta amb oli d'oliva verge. Preparada d'aquesta manera es guarda força temps i és molt pràctic de fer servir en qualsevol moment.
Es pot preparat en quantitat i anar-la utilitzant a mida que es necessiti. Cal tenir la previsió que l'all i julivert sempre quedin coberts d'oli, que és el que fa d'aillant-conservador.
2 comentaris:
Hola Anna! quin retrobament tan agradable, bones idees que, fins i tot aquests dies que no hem parat de menjar, fan venir gana!
Publica un comentari a l'entrada