Tallar la ceba (tendra o de Figueres, la que tinguem) ben fineta i posar a la paella a foc baixet, salar una mica i tapar. Anar fent, alhora però per separat, la ceba i els calamarcets. Quan la ceba comenci a estar tobeta passar-la a la caçola amb eless calamarcets i remenar. Afegir una cullerada d'aceto balsàmic i anar remenant de tant en tant fins que estigui al punt. Si volem accentuar el punt de caramelitzar hi podem espolsejar un polsim de sucre i remenar una estoneta i ja estarà.
recull de receptes, llocs, notes, troballes ... amb gust, olors i colors... amb companyia ... un espai a compartir.
dimecres, 23 de gener del 2013
Calamarcets amb ceba caramelitzada
Tallar la ceba (tendra o de Figueres, la que tinguem) ben fineta i posar a la paella a foc baixet, salar una mica i tapar. Anar fent, alhora però per separat, la ceba i els calamarcets. Quan la ceba comenci a estar tobeta passar-la a la caçola amb eless calamarcets i remenar. Afegir una cullerada d'aceto balsàmic i anar remenant de tant en tant fins que estigui al punt. Si volem accentuar el punt de caramelitzar hi podem espolsejar un polsim de sucre i remenar una estoneta i ja estarà.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada