Posem una mica d'oli a la caçola i a continuació ceba tendre trinxada ben petita.Quan canvia de color hi afegim pastanaga tallada a trossets petits.
Paral.lelament en una paella saltegem el carbassó tallat petit i l'incorporem a la caçola. El mateix fem amb les gírgoles tallades a tires. A la caçola també hi afegim pèsols i una cullerada de julivert i all trinxat. Hi tirem l'arròs i remanem.
Un tipus d' arròs molt apropiat per fer risotto és l'arròs "arborio".
Mentrestant haurem posat a escalfar aigua que anirem incorporant a la caçola mica en mica. Remanem amb cura i anem afegint més aigua a mida que l'arròs se la va "bebent" fins que tingui el punt de cocció desitjat. A mi m'agrada una mica "al dente". No ens hem d'oblidar de salar al gust
Uns instants abans de retirar del foc afegir un bon grapat de formatge rallat i remenar bé. El formatge es fondrà i deixarà l'arròs més cremòs
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada