Pàgines

dimecres, 23 de gener del 2013

Fideus a la caçola



Ingredients:
Sípia "de costa" o "negra", com diuen a la peixateria
Costella de porc
All
Ceba
Pebrot verd
Pèsols
Tomàquet
Fideus foradats
Fumet de peix

Preparació:
Comencem per netejar la sípia. La peixatera prèviament ja l'ha netejat una mica treien la tinta però reservant la "salsa marró". Un cop a casa cal acabar de netejar amb cura i tallar a trossets. Posar a la caçola amb una mica d'oli.. 
Mentrestant en una altra caçoleta rostim la costella amb una mica d'oli aromatitzat prèviament amb un all que retirarem un cop ros.  
Quan la sípia comença a canviar de color i a coure's hi afegim ceba trinxada ben petita. Després anem afegint pebrot verd, pèsols i tomàquet rallat per fer el sofregit. Hi incorporem la costella i els fideus i remenem bé per barrejar-ho tot. Afegim el fumet de peix calent i portem a ebullició fins que els fideus quedin cuits al punt que desitgem. En l'últim moment salem una mica. Ja ho tenim a punt