1 cabdell de Tudela
maionesa
1/2 tomàquet d'amanir
1 ou dur
1 pit de pollastre a la planxa (o a l'ast)
1/2 alvocat
suc de limona
3 llesques grosses de pa de motlle
Preparació:
1. Tallar el cabdell de Tudela a trossets ben petits. Afegir un xic de maionesa i barrejar-ho bé. Posar-ho damunt d'una llesca de pa de motlle, cobrir-ho amb el tomàquet d'amanir i l'ou dur fet a rodanxes.Cobrir-ho amb una segona llesca de pa de motlle.
2. Tallar el pit de pollastre cuit a trossets. Barrejar amb tres cullerades soperes de maionesa i reservar. Afegir l'alvocat tallat a bocinets i ruixat amb una mica de suc de llimona (per evitar que s'enfosqueixi)*, i barrejar novament. Cobrir tot plegat amb una tercera llesca de pa de motlle.
*Si el preparem amb temps, per emportar, i no volem que s'enfosquexi l'alvocat es pot substituir per pinya.
3. Pressionar suament el sandvitx per compactar-lo i embolicar-lo de seguida amb film de plàstic. Reservar-lo a la nevera fins el moment de menjar-lo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada