Ingredients
¼ de mango 0’3
80 g de formatge fresc en rodelles 0’6
5 g de pasta d’olives negres 0’1
50 ml d’oli d’oliva 0’2
25 g de ruca 0’1
Cibulet 0’1
10 avellanes torrades 0’1
Sal
10 ml de vinagre de cava 0’05
Total 1’55
Preparació
1. Peleu el mango i talleu-lo a rodelles fines. Amb un tallapastes rodó, n’obtindreu vuit rodelles.
2. Talleu les avellanes a talls prims.
3. Barregeu la pasta d’olives amb l’oli d’oliva.
4. Per muntar el plat, poseu quatre rodelles al plat i la ruca al centre. Poseu una rodella de formatge fresc al damunt de cada mango i tapeu-lo amb l’altra rodella.
5. Amaniu-ho amb l’oli d’olives negres i les avellanes torrades.
6. Acabeu-ho amb un pensament de vinagre de cava.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada