Pàgines

diumenge, 17 d’agost del 2008

RAVIOLIS DE MANGO AMB FORMATGE DE CABRA I OLIVES NEGRES

Ingredients


¼ de mango 0’3

80 g de formatge fresc en rodelles 0’6

5 g de pasta d’olives negres 0’1

50 ml d’oli d’oliva 0’2

25 g de ruca 0’1

Cibulet 0’1

10 avellanes torrades 0’1

Sal

10 ml de vinagre de cava 0’05

Total 1’55


Preparació


1. Peleu el mango i talleu-lo a rodelles fines. Amb un tallapastes rodó, n’obtindreu vuit rodelles.

2. Talleu les avellanes a talls prims.

3. Barregeu la pasta d’olives amb l’oli d’oliva.

4. Per muntar el plat, poseu quatre rodelles al plat i la ruca al centre. Poseu una rodella de formatge fresc al damunt de cada mango i tapeu-lo amb l’altra rodella.

5. Amaniu-ho amb l’oli d’olives negres i les avellanes torrades.

6. Acabeu-ho amb un pensament de vinagre de cava.