Pàgines

diumenge, 16 de novembre del 2008

Com va sorgir aquest blog

Quan em pregunten com és que vaig pensar en fer aquest bloc la resposta és molt senzilla : per una qüestió pràctica.
Des de fa molts anys que m'agrada el món de la cuina i he anat recollint anotacions de receptes, retalls de revistes, llibres, ... Al principi feia com li havia vist fer a la meva mare i a la meva àvia. Ho anotava amb una llibreta o hi enganxava el retall on hi havia la recepta explicada. Al cap d'un temps a la llibreta no li van quedar pàgines i vaig dedicar una capseta a aquest recull, i després una altra ...
Tot d'una vaig començar a intentar posar-hi ordre "passant a net" amb l'ordinador. Quedava més polit i em semblava que era més interessant per deixar com "herència" al meu fill que començava a interessar-se per tema de la cuina.
Així també podia enviar-ne alguna per email a alguna amiga i a més en el disc dur de l'ordinador no ocupaven espai.
Ja fa uns anys, quan vam traslladar-nos de casa, les capses de retalls de revistes, les llibretes ... van estar a punt de perdre's pel camí. Perquè ja ocupaven un espai massa gran ... on posar-ho tot plegat? Aixó de comprar revistes de cuina o llibres no era ja una de les meves prioritats perquè les acabava regalant o llençant per falta d'espai. El que aquests últims anys feia era consultar-los a la biblioteca de Vic on m'agradava passar algunes estones i prenia notes només de les més interessants.
També vaig començar a consultar webs d'internet. Era interessant, però una web no em vaig atrevir a fer-la. Em resultava complicat i em requeria més dedicació per aprendre'n. I no acaba de trobar el temps necessàri
I al cap d'un temps vaig descobrir el món dels blogs. Aixó dels blogs és molt més senzill i intuitiu. Es fantàstic!
Ja està !! Una forma de fer el recull d'adreces, anotacions, fotos, .... i tot en un espai virtual, o sigui que no ocupa espai físic ! I el més bo de tot: amb l'oportunitat de compartir-ho amb amics, família, coneguts o amb qui li pugui interessar.
Ara van unides tres de les meves aficions: la cuina, la informàtica i la fotografia. En els tres casos sóc això, simplement una aficionada. Sense més pretencions! I més d'un cop una afició fa crèixer l'altra.
Està clar que aquest ja no és un espai només meu. Sino, quin sentit tindria aquesta explicació?
Ara quan descobreixo un comentari nou em fa molta il.lusió!

1 comentari:

Anònim ha dit...

El blog creix i ens agrada veure'l creixer. Cada cop m'agrada més, penso que es una mica més personal i amb més sentiment. Tot i que a mi la cuina no es el que més m'agrada sempre faig una visita per veure les novetats, la foto de la teva primera cuina es genial!