Pàgines

diumenge, 9 de novembre del 2008

Dinar a "La Teuleria"

Avui hem tingut un dinar especial. El motiu era la trobada de tota una colla de cosins. Feia molt de temps que no es trobaven plegats. Alguns d'ells feia anys que no es veien, altres l'últim cop que s'havien vist era en un enterrament, ... però avui tots es mostraven contents de retrobar-se.
Hem format una bona colla perquè, és clar, els cosins venien amb les parelles, els fills, ... La idea de trobar-se fent "un dinar de cosins" venia del més de maig, però per unes raons i altres fins avui no s'havia pogut trobar una data per coincidir tots. Tot i així en faltava un que és radioleg i avui tenia guàrdia a l'hospital.
La Roser va ser qui va pendre la iniciativa de buscar un lloc adequat i va proposar anar a "La Teuleria" de Sant Joan de les Abadeses. Ha estat un encert. L'indret és molt maco i avui, que feia sol i amb els colors de la tardor en els arbres, encara més. El restaurant és espaiós i confortable. Amb un ambient cuidat i amb bons detalls. El menú també ha estat molt bé.  

primer uns entrants, freds i calents:
amanida de tomàquet amb anxòves, carpaccio de vedella, pernil, musclos amb vinagreta,...
calamars a la romana, gambes, mini"brochetas" picantones...

després filet amb salsa de Oporto

 o bé tunyina amb ceba caramelitzada.
Per postres un pastís de nata i nous

 i per acabar un cafè 

el millor de tot, però, ... el bon ambient, la conversa i la companyia !
M'ha agradat molt compartir  aquesta  estona amb tots plegats. Moltes gràcies !!







1 comentari:

encarna ha dit...

De veritat que va ser un dinar molt agradable i molt bó. Es un dia per recordar amb il.lusió. Vaig pensar molt amb l'àvia , amb la Salut i en algunes visites que jo recordo que es feien les dues families ( a St Quirze, a Ripoll , a St. Joan....) S'apreciaven molt i està bé donar continuitat a aquesta estimació.
Per molts anys !!!!!!