http://www.canjubany.com/bunyols.pdf
Ingredients
20 gr. de llevat
1 kg de farina
6 ous
3 pells de llimona
250 gr. de sucre
1 got d’oli
1 got de llet
100 gr. de matafaluga
1 copeta d’anís
Elaboració
Desfeu el llevat amb aigua tèbia. Ratlleu la pela de llimona. Poseu la farina en un bol i aneu afegint-hi tots els ingredients, pasteu-ho amb fora i molta estona fins obtenir una massa espessa.
Cobriu-la amb un drap i deixeu-la reposar en un lloc temperat un parell d’hores, fins que augmenti gairebé el doble.
Poseu un perol al foc amb abundant oli. Amb la mà aneu agafant porcions de la massa anterior i en doneu forma com de rosquilla i ho aneu fregint. Rossegueu-los d’un costat i de l’altre i els escorreu bé de l’oli.
A la web de tv3.cat podeu trobar el vídeo del programa "Dolça Catalunya" que explica la versió de la pastisseria Sants http://www.tv3.cat/videos/303619
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada