Pàgines

dissabte, 12 de desembre del 2009

MegaCroissant


Aquesta tarda. a casa, un berenar especial. Els tres de casa. Sense ser cap ocasió especial i sense convidats especials. És dissabte i fa un dia gris i diuen que ve molt de fred (?). Aquest matí he anat al mercat i, al comprar el pa a la parada del Massana, m'he trobat, per sorpresa, aquest MegaCroissant com els que fan a Castellar de Nug.
Un any a finals de setembre vam fer una escapada de cap de setmana a la Pobla de Segur amb l'excusa de veure la Fira del bolet i abans de tornar, el diumenge vam anar a dinar a Castellar de Nug. Vam descobrir un forn que fan uns croissants així de grans. Com que abans de tornar a casa havíen d'anar a felicitar al Marc, el meu nebot gran, pel seu aniversari vam decidir que seria una bona broma portar-li un croissant d'aquests tan grans ja que ell, en els berenars a casa la iaia Maria sovint pregunta "hi ha croissantets petits?" . Li encanten !

Ara hem descobert que no cal anar tan lluny per tastar-los així de bons. Només a dos carrers de casa ... i també en fan farcits de xocolata! Boníssim !! ... calories ? Masses per voler-les comptar. Sobretot si tenim en compte que ens el hem menjat amb xocolata negra a la taronja. Mmmm ... un dels petits plaers que donen color a un dia gris d'hivern.

1 comentari:

La cuina vermella ha dit...

Ostres tu, això sí que és un croissant, el demés son tonteries, oi?
PEtons.