Pàgines

diumenge, 4 d’octubre de 2009

Tortada de Tona


Tinc moltes fotos endarrerides.
Una d'elles és la que ens serveix de record de les tortades de Tona. No qualsevol tortada, no. Les millors que he provat, les de Can Cors. No cal que els hi posin data de caducitat perquè a casa no duren més d'un dia. Són tendres i suaus, es desfan a la boca.



4 comentaris:

la vella carmanyola ha dit...

A casa meva tampoc no caducaria ;))

Te d'estar genial.

Records

Unknown ha dit...

És boníssima! Us en dono fe. Aquí, una amb orígens de la plana... Per cert, Anna, recorda que el 28 de novembre hauràs de fer un parèntesis al teu règim pel bateig de la Judit. Ens posarem les botes je je... Records. Maria.

antiga pastisseria cors ha dit...

Hola Anna,

Moltes gràcies pels teus comentaris sobre la tortada! T'ho agraïm de tot cor.

Unknown ha dit...

Un amic de Tona ,ens en va portar la setmana passada.Bonissima.Una textura que et fa tocar el cel.