Pàgines

dilluns, 27 d’abril del 2009

En emisió a TV3 i a la web del programa

El passat dimarts 14 d'abril de 2009, en el programa de la tarda "El club" a TV3 i dins d'una secció setmanal que anomenen "Psicopatologia digital", vam sortir per la tele, el meu bloc i jo.
A partir de finals d'abril està penjat a la web del programa, on es pot visualitzar amb més qualitat d'imatge http://www.tv3.cat/videos/1190419/Fer-un-blog-de-cuina

Ja ho havia explicat en el seu moment, quan van venir a gravar-me, però d'això fa tant de temps que ja casi no hi pensàvem. Aquesta secció del programa està subvencionada o patrocinada per la Generalitat i té la intenció de promoure l'ús de les noves tecnologies entre la població a partir dels 40 anys. Es veu que han detectat un cert pànic als teclats, ratolins i aparells amb tecnologia actualitzada, per part d'una majoria d'aquestes persones i, sobretot, per utilitzar les noves tecnologies de forma quotidiana, en els hàbits i costums del dia a dia.
Aquest era l'objectiu del missatge: "fer un blog és fàcil i atractiu, està a l'abast de tothom i es aplicable fins i tot als fets i temes  més senzills i domèstics". Me'n sento satisfeta del resultat. La productora que es va encarregar d'enregistrar les imatges i produir el mini-reportatge va fer un bon treball de plantejament i sintesi. També m'agraden els detalls i la selecció d'imatges i punts de vista. Aconsegueixen transmetre molta informació en molt poc temps. Ofereix un contrast atractiu entre la tecnologia i el factor humà.
No he penjat el vídeo abans perque esperava que ho fessin a la web del programa i posar el link però ja han passat 15 dies i encara no està actualitzada (ara ja si). De totes maneres és molt interessant conèixer altres històries semblants però amb molt més mèrit. Us en senyalo una a tall d'exemple que a mi m'agrada especialment.
Ha estat una bona experiència.

2 comentaris:

Cuinagenerosa ha dit...

felicitats, anna, t'has convertit en la blocaire més famosa de la blogosfera catalana. renoi, sembla que hagis estat toa la vida davant d'una càmera!

Montse ha dit...

Hola Anna!! Primer de tot felicitats!! Realment sembla que ho hagis fet tota la vida això de surtir a la tele! Estic d'acord amb tú, encara que no és molt llarg el reportatge, han fet un bon muntatge per transmetre allò més important. M'ha alegrat molt veure't! Petons. Montse Jiménez