Pàgines

diumenge, 26 d’octubre del 2008

Un lloc diferent i unes fotos molt maques


mundozurdo

3 comentaris:

Neus ha dit...

bueno bueno....que aquest blog està agafant un ritme trepidant! m'ha agradat la pàgina aquesta de mundozurdo i...atenció al comptador de visites! d'aquí res les 1.000!

Anònim ha dit...

Es un moment molt especial per tu, aquest blog te una volada especial, gracies al teu treball i entusiame ja tens els comptador de visites a més de 1000. Genial. Vull felicitarte i no puc deixar de donarte les gràcies per engrescar-nos en aquest mon dels blogs i els fotologs i de les noves tecnologies. Hem apres a comunicar-nos d'una manera diferent però molt profitosa, utilitzant imatges, cançons, de paraules... quan podem i quan tenim una estona sabem que hi ha una finestra oberta per les nostres amigues. Un petó ben fort i molta empenta per continuar!

Anònim ha dit...

L´enhorabona per aquest blog tan xulo!!! Ja feia temps que em deies que el visites i no trobava el moment. Ara de segur que encara és milor que quan el vas començar per què és molt complert, i amb més experiències a explicar.
1000 i pico visites no és cap minudència, i aixo és el començament...!!!Espero seguir visitant-lo i deixant comentaris sobre el que hi trobo.Fins aviat!!! Un petó molt fort de la Marta-Marteta (saps qui sóc, no?)