Pàgines

divendres, 11 de setembre del 2009

un caprici

Està clar que sorpreses en pots trobar a qualsevol lloc i quan menys te les esperes.
Ahir a la tarda, quan vaig tornar a casa amb les instruccions precises i contundents de la meva metgessa de dormir més i menjar menys, el meu fill Albert em va sorprendre amb aquest caprici
Ara m'arrepenteixo de no haver fet la foto amb algun objecte que servís de referència de la mida, però ja és massa tard. Ja no en queda ni un. Són uns "bolets" que recorden els moixernons però que tenen el "cap" de xocolata blanca i el "cos"de galeta i de la mida d'un moixernó més o menys.
Resulta que a prop d'on treballa l'Albert hi ha un Mercadona, on a vegades hi va per comprar-se fruita o tés, per l'hora d'esmorzar a la feina, i mirant, mirant ... va trobar els primers bolets de la tardor!

Aquests són capricis d'un dia qualsevol. Per ocasions especials, per a mi, un dels millors llocs on trobar-ne és al "Brunni" del carrer Estret de Vic. A Vic mateix, però al carrer d'en Verdaguer, hi ha La Lionesa, on també es poden trobar tota mena de bombons molt bons i ben presentats.
Quan no puc anar a Vic, em conformo amb Sampaka, per exemple.


3 comentaris:

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Idó és un caprici maquíssim!!! quedarien molt bé en un pastís no? petonets

Gemma ha dit...

Quin detall més bonic que t'ha fet l'Albert :)
M''apunto la recomanació del Brunni, a Vic hi anem molt sovint. Totalment d'acord amb la Lionesa, és un autèntic vici... ;)

silvia ha dit...

Dormir més i descansar i no menjar res de dolç! Amb mi va ser més dura.
Per sort o per desgracia, a casa no son tan detallistes i no hi havia cap capseta de dolços esperant-me.

Encara no me'n faig a la idea res de dolç!