Pàgines

dissabte, 28 de febrer del 2009

Escudella barrejada


"A la olla barrejada ,
qui no entra para..."

canten els nens quan salten a corda al pati de l'escola

i qui més qui menys ho ha fent de petit ... i de gran algún cop també!  ... potser una bona manera de cremar calories després d'un plat com aquest.
La foto no és molt bona, però l'escudella si que ho era.



Es tracta d'una escudella "ràpida" i amb una mica de trampa. La vaig preparar bullint pastanaga, porro i patata (tallat tot a daus petits) amb poca aigua i afegint després caldo. Mentrestant havia bullint apart, amb aigua i sal, una mica d'arrós i fideus. Després d'escorre'ls també els hi vaig afegir. Llàstima que no tenia una mica de botifarra negra, perquè li hagués anat molt bé.
 

El caldo era fet per mi fa un parell de setmanes i que tenia al congelador. El dia abans l'havia passar a la nevera per descongelar-lo. 
El procediment no és molt ortodoxe, però aquests últims dies vaig molt enfeinada i em falta temps per estar a la cuina. A l'hora de sopar, de tant en tant ens ve de gust un plat així.