Avui per esmorzar: pà amb tomàquet i llonganissa de Vic.
I no qualsevol llonganissa, la millor! ... mmm, que bona!
Moltes gràcies, Anna S. & family!
no sé, no sé ...aquesta fa una oloreta!
Cal anar en compte amb els grans de pebre i no deixar-la assecar massa.
Entre les diferents cases elaboradores del "legítimo salchichón de Vic" hi ha picabaralles per veure quin és més "legítimo" també hi ha competències entre qui posa la botiga més maca ...
fins al punt que alguna d'elles sembla més una joieria que una botiga d'embotits ( Casa Sendra del carrer d'en Verdaguer de Vic) Ja s'ho faran!
Aquí a casa, nosaltres tenim les nostres preferències:
per la "somaia" o el fuet, el de Can Vilada
(a través de la seva web es pot veure un del raconets més bonics del nostre país, la plaça de Vic)
per les botifarres (blanca, negre , d'ou, ...) ,i els "llaminets", les de Can Valeri, que es comercialitzen amb el nom de Salgot
i per les fresques, la carn de porc i les amburgueses de pollastre , a Can Solà
(amb la botiga més petita però molt "resultona" )
1 comentari:
anna, veig que coneixes bé vic i les seves botigues, jo hi vaig treballar molts anys i estic d'acord amb la teva tria.
que passis un bon cap d'any i que el 2009 et sigui propici!
Publica un comentari a l'entrada