Pàgines

dilluns, 12 d’abril del 2010

dilluns, 5 d’abril del 2010

cuina + internet = curiositat

Fa uns dies vaig llegir una nota, al dominical de La Vanguardia, amb el títol de "Cocinar con youtube" i la fórmula va funcionar.

En la nota Vicky Vilches fa referencia a Simone Ortega, senyora amb aficions culinaries i autora de llibres de cuina tradicional (1919-2008), per passar a llocs de receptes en vídeo com ara "ver y cocinar" o be "recetas on line". Tot plegat ple de receptes ben explicades. També senyala llocs dedicats als homes a la cuina el cocinero fiel , con2huevos o bé "cocinaparahombres". Aquesta última no li afegeixo el link perquè no em resulta atractiva i el contingut és molt caòtic.

A l'article de La Vanguardia també es parla de Jamie Olivier, cuiner anglès molt present a youtube. Fa temps havia seguit els vídeos per televisió, ara ja no cal la tele ni el sintonitzador de canals ni res d'això. "Internete" i llestos ! "Guai !!", com diria el meu personatge preferit de la sèrie que he seguit aquestes vacances "Dirty Sexy Money". És fantàstica per desconnectar i distreure's.
I ja se sap; una cosa porta a l'altra i ... he anat a parar a madeinkitchen que em resulta familiar d'haver visitat altres cops i em sembla interessant. Per acabar de rematar he passat per canalcocina que és tot un món a explorar. Serà un altre dia, ara toca esmorzar un trosset de mona.