dilluns, 8 de desembre de 2008

Bosses reutilitzables i compres responsables

Es comença a parlar més sovint de la necessitat de no utilitzar tantes bosses de plàstic, d'aprofitar-les, de retornar al costum d'agafar el cistell per anar a comprar la fruita o la bossa de roba per anar a buscar el pa, .... de portar una bossa plegable al bolso o la motxil.la, ...  propostes varies a marcadiferencia.com

2 comentaris:

manel ha dit...

hola, anna!
a través del comptador de visites he descobert que em tens enllaçat al teu bloc i volia agrair-t'ho, sempre ho faig perquè em fa especial il·lusió que persones que no conec ni hem tingut cap relació em posin en una llista de llocs interessants per visitar. a més, veig que vas començar a escriure el teu bloc (quin nom més bonic que li vas trobar!) pràcticament quan vaig començar el meu, de manera que per naixement i contingut són cosins germans. amb el teu permís me'l miraré bé i t'afegiré a la meva llista de blocs amics.
mentrestant, deixa'm que et feliciti les festes (ja deus estar de vacances) i que et desitgi molts èxits per l'any vinent.
fins ben aviat!

josep ha dit...

Hola Anna,
Gràcies al bloc del Manel hem descobert el teu. Ens agrada molt el disseny i la forma que tractes els temes sobre els que escrius.
Si no et fa res, et posarem en els enllaços del nostre bloc i així et tindrem a mà per a visitar-te.
Una abraçada i fins aviat.